Yritystiedot

JuriS Travel, 
Y-tunnus 2007643-2

Juri Sevrjukov

Kuikankuja 9B

82200 Hammaslahti

info(at)juristravel.fi

gsm: +358 41 462 3187

 

JuriS Travel on luonto- ja aktiivilomiin sekä elämysmatkailuun erikoistunut suomalainen matkanjärjestäjä.

Etsitkö kulttuurilomaa tai kaipaatko melomaan, vaeltamaan, kiipeilemään, katsomaan tulivuoria tai jopa valloittamaan Euroopan korkeinta vuorta? Silloin olet oikealla sivustolla. - Lähde kanssani Venäjälle.

Olen Juri Sevrjukov ja järjestän kulttuurimatkoja (mm. Pietariin, Petroskoihin ja Sortavalaan), työmatkoja sekä aktiivilomia luontoon. Olen asunut puolet elämästäni Venäjällä ja toisen puolen Suomessa. Yritykseni JuriS Travel on suomalainen valmismatkojenjärjestäjä (1177/06/Mj).

Luonnonhelmassa JuriS Travel on kalastus-, metsästys-, koskenlasku-, ja muiden luontoon liittyvien retkien toteuttaja. Tarjoan matkailu- ja ohjelmapalveluita peruskuntoilijoille, jotka ovat kiinnostuneita luonnosta ja itsensä kokoisista haasteista. Tarjolla on myös ekstriimiä heille, jotka ovat jo ennättäneet kokea enemmän, mm. vuorikiipeilyä vaativissa olosuhteissa omia rajoja hipoen tai koskimelontaa vuolaissa joissa.

Kaupungeissa JuriS Travel on tasokasta kulttuuriohjelmaa, edullisia ostoksia ja tunnelmallisia ruokakokemuksia. Pietarin baletit, museot ja kirkot antavat paljon kulttuurin ystäville. Petroskoista voi jatkaa kohti Äänistä ja Kizin luostarisaarta.

Minun kauttani onnistuvat matkajärjestelyt, viisumit, majoitukset, kuljetukset sekä toimin myös itse matkoilla tulkkina ja oppaana.

Miksi et odottaisi lomaltasi enemmän? Oletko valmis seikkailuun?
JuriS Travelin matkoilla saat huimia kokemuksia eri kulttuureista, näköaloja, joista olet ehkä vain osannut uneksia. Elämyksiä, joista voit ammentaa voimia pitkäksi aikaa eteenpäin. Hiljaisuutta ja koskematonta luontoa, joka antaa mahdollisuuden kuulla omaa ääntään.

Ota rohkeasti yhteyttä ja tervetuloa mukaan!